pinssi
  • 33-vuotias valtiotieteen maisteri
  • Kalliolainen vuokra-asuja, kasvissyöjä ja maailmankansalainen,
  • Työnä nuorten edunvalvonta,
  • Vihreiden puoluehallituksen jäsen, kiinteistölautakunnan varajäsen
  • Kahviloiden, pyöräilyn, elokuvien, piknikkien ja uimisen ystävä

Motivaationi Vihreään toimintaan syntyi, kun olin 17-vuotias lukiolainen Oulunkylästä. Opin koulusta, kirjoista ja mediasta, että maapallon kantokyky on äärirajoilla. Silti ihmiskunta jatkoi tuotantoon ja kuluttamiseen keskittyvää elämäänsä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Aiheesta puhuttiin kaikkialla, mutta kukaan ei näyttänyt tekevän sille mitään. Aloin boikotoida, kierrättää ja opiskella politiikkaa.

Vaikuttamisesta tuli kuitenkin työ ja harrastus vasta hieman myöhemmin. Sitä ennen asuin useissa eri maissa ja luin kieliä. Kun puhuttiin maahanmuutosta, koin että puhutaan minusta itsestäni, olinhan tehnyt opintoja Madridissa ja Pariisissa ja työskennellyt New Yorkissa ja Nairobissa. Olin ollut jonkin aikaa se, joka pistää ihonvärinsä takia silmään katukuvassa.

Nykyisin olen 33-vuotias valtiotieteiden maisteri ja edunvalvonnan koordinaattori. Työssäni edistän nuorten hyvinvointia. Minulle on myös kertynyt vuosien mittaan melkoisesti erilaisia luottamustoimia. Tällä hetkellä vaikutan mm. Vihreiden puoluehallituksessa ja Helsingin kiinteistölautakunnassa.

 

 

Luottamustoimia: